Stowarzyszenie z Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie

plakat

W dniu 14.09.2019 r. na terenie rekreacyjnym przy Powiatowym Zespole Szkół nr 2 odbył się piknik rodzinny z okazji 20-lecia Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Oświęcimiu. Stowarzyszenie było partnerem projektowym wydarzenia.

Od godziny 10:00 można nas było spotkać na płycie boiska sportowego w towarzystwie Centrum Progres oraz Amy Beskidzkiej Terapeutki pana Dariusza Dobrowlskiego. Licznym atrakacjom, których organizatorem było Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie, sprzyjała chwila na rozmowy o dotychczasowej i planowanej działalności Stowarszyenia. Oprócz wielu zabaw ruchowych, na dorosłych i dzieci czekał także ciepły poczęstunek w postaci kiełbasek, żurku i grochówki.

Rodzinny piknik z okazji 20-lecia dzialności PCPR zakończył się o godzinie 13:00. Wszystkim dziękujemy za miłą, rodzinną atmosferę i wspólnie spędzony czas.

Powiatowemu Centrum Pomocy Rodzinie życzymy kolejnych 20 lat udanej działalności na terenie powiatu oświęcimskiego.

pcpr1pcpr2

pcpr3