Z Pikniku Organizacji Pozarządowych

piknik_6

W dniu 25 sierpnia 2019 r. na Bulwarach nad Sołą w Oświęcimiu odbył się poraz kolejny Piknik Organizacji Pozarządowych. W takim wydarzeniu nasze Stowarzyszenie brało udział już poraz drugi.

Między godziną 13:00 a 18:00 tego dnia w tym miejscu można było zobaczyć tańce integracyjne, wziąć udział w turnieju gry w boule lub plenerowej sesji jogi, obejrzeć pokaz pierwszej pomocy w wykonaniu WOPR, stać się uczestnikiem konkursu malowania kredą na deptaku, zobaczyć pokazową lekcję hokeja na rolkach, posłuchać koncertu Muzykajaka, a nade wszystko odwiedzić nasze stoisko.

Był to dzień absolutnie pełny pozytywnych wrażeń. Tu składamy serdeczne podziękowania za wspólnie spędzony czas z Wami -  Rodzicami, Opiekunami i Waszmi pociechami, tak tłumnie odwiedzającymi nasze stoisko. Dziękujemy także tym, którzy zdecydowali się wesprzeć nas finansowo w czasie tego wydarzenia. Szczególne podziękowania kierujemy dla Pani Moniki Knapczyk za słodkie arcydzieło - podarowany Stowarzyszeniu pierwszy tort. Pamiętamy i doceniamy pomoc zawsze wspierających nas - Pauliny Wojtas i Garbrysi Wojtas oraz Centrum Progres w osobie Klaudii Wyrobiec i Beaty Bieleszy - Piątek. Dziękujemy Faktom Oświęcim za uroczą fotorelację.

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć

Stowarzyszenie z Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie